Details over personalisering en de raaf in Assassin’s Creed Valhalla onthuld

Details over personalisering en de raaf in Assassin’s Creed Valhalla onthuld

Er zijn een aantal nieuwe details onthuld over Assassin’s Creed Valhalla. In een stream met The Washington Post en op Twitter geeft creative director Ashraf Ismail wat nieuwe informatie over de game.

In een recente stream met

Watch on YouTube

, zegt Ismail dat het in het Valhalla voor het eerst mogelijk is om de haarkleur van het hoofdpersonage te veranderen. Spelers kunnen ook kiezen uit verschillende soorten oorlogsverf, haarstijlen en baarden om te dragen.

Op Twitter plaatste de ontwikkelaar ook een nieuw detail over de game, namelijk de naam van de raaf die de partner van Eivor gaat zijn in de game. De vogel heet Synin (uitgesproken als Sue-nin) wat het oud-Noorse woord is voor inzicht. Verder is er bekend dat Synin soortgelijke vaardigheden gaat hebben als de adelaars in Origins en Odyssey. De tweet van Ashraf Ismail is hieronder te bekijken.

Assassin’s Creed Valhalla werd twee weken geleden aangekondigd. De game moet ergens dit najaar uitkomen. Een exacte releasedatum is nog niet bekend.

Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Echt origineel vind ik het nog niet. Afgezien van de setting zelf.

0
test

@bigds9fan Ik hoop dat de game ook niet te groot word (letterlijk qua ingame afstand). Ik vond persoonlijk Odyssey te groot. Liever meer details, origineler inderdaad.

0

@Bteqq Hoe groter hoe beter. Dan heb je echt het idee dat je dat je op reis bent. Verder kun je gewoon fast travelen. Maar als je het kleiner verwacht dan heb ik slecht nieuws voor je. Werelden in open world games worden zeer zelden kleiner, en de Vikingen waren redelijk reislustig.

0

Als deze game kleiner is dan odessy, meer nieuwe dingen toevoegd, meer hardcore rpg elementen erin heeft dan odessy dan zie ik dit wel zitten. Vermaak me opzich prima met odessy maar het is te groot, de game game wereld is te leeg.

0

Aanbevolen voor jou