Meer dan twintig minuten aan Assassin's Creed Jade-gameplay gelekt

Meer dan twintig minuten aan Assassin's Creed Jade-gameplay gelekt

Er is meer dan twintig minuten aan gameplay van Assassin's Creed Jade uitgelekt.

De afgelopen dagen lekten er al gameplaybeelden van de mobiele titel uit, maar niet eerder werd er zoveel gameplay online geplaatst. Volgens berichten houdt Ubisoft een gesloten alfatest voor een kleine groep gamers. Hoewel men officieel de beelden van deze alfatest niet mag delen, lijken ze daar vandaan te komen.

Codename Jade werd aangekondigd tijdens een Ubisoft Forward-presentatie in september. De game komt uit op Android en iOS en speelt zich af in het oude China. In het spel kunnen spelers onder andere de Chinese Muur kunnen bezoeken en beklimmen. Spelers kunnen voor het eerst ook zelf hun personage creëren en personaliseren. Er is nog niets bekend over de releasedatum, het verhaal of het verdienmodel van de game.

In de beelden hieronder is onder andere het aanmaken en personaliseren van een personage te zien. Daarnaast is te zien hoe spelers een dorp genaamd Yongning moeten verdedigen. Een andere video speelt zich af in Yangzhou, waar spelers een kenmerkende sprong vanaf een hoge plek maken om vervolgens een belangrijk gebouw binnen de stad te infiltreren.

Ubisoft haalt regelmatig de verschenen gameplayvideo's offline, dus het is niet bekend hoe lang men ze kan bekijken.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Assassin's Creed Mirage

Assassin's Creed Mirage kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Volgens mij slaapt Coola nog.. :P Ziet er wel heel strak uit voor een mobile game.... Maar ik ga me handen niet vuil maken aan een mobile game. Niet voor mij. Mocht dit nog op consoles komen dan probeer ik het graag!

0
test

Gemiste kans als dit niet ook gewoon geport wordt naar PC en de consoles.

0

Aanbevolen voor jou