Meer dan tweehonderd ontslagen bij Unity gevallen

Meer dan tweehonderd ontslagen bij Unity gevallen

Bij Unity, de makers van de gelijknamige engine, zijn meer dan tweehonderd ontslagen gevallen.

Het gaat om vier procent van het personeel van het bedrijf, zo bevestigt Kotaku. Er werkten vorig jaar zo'n vijfduizend mensen. Het bedrijf laat weten dat de ontslagen onderdeel uitmaken van een continue proces binnen het bedrijf om er voor te zorgen dat er groei kan blijven plaatsvinden.

"Dit resulteert in een moeilijke beslissing die impact heeft op ongeveer vier procent van alle werknemers. We zijn de bijdragen van hen die vertrekken erg dankbaar en ondersteunen ze tijdens deze moeilijke transitieperiode."

Unity is verantwoordelijk voor het maken van de gelijknamige game-engine waar duizenden spellen op draaien. De engine is voornamelijk populair bij indie-ontwikkelaars. Sinds begin vorig jaar is Peter Moore - die vroeger werkzaam was bij onder andere Sega en Xbox - werkzaam bij het bedrijf.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

5000 mensen! Wow, verbaasd me nog hoe ze dat draaiende hebben gehouden.

0
test

Het bedrijf laat weten dat de ontslagen onderdeel uitmaken van een continue proces binnen het bedrijf om er voor te zorgen dat er groei kan blijven plaatsvinden. Dus om te groeien moet je mensen ontslaan, en wanneer je groeit heb je meer mensen nodig lijkt me. Goede reden...

0

Aanbevolen voor jou