Mechshooter Hawken keert terug als PvE-game Hawken Reborn

Mechshooter Hawken keert terug als PvE-game Hawken Reborn

Game ging in 2018 offline

Vijf jaar nadat de free-to-play-multiplayershooter Hawken offline werd gehaald, is een nieuwe versie van de game onthuld genaamd Hawken Reborn.

Hawken kwam in 2014 via Early Access uit en werd in 2017 volledig uitgebracht, maar vond te weinig spelers. Het jaar daarna ging de game offline. Nu heeft 505 Games besloten het spel terug te brengen onder de noemer Hawken Reborn.

Morgen moet het spel op Steam beschikbaar komen als Early Access-spel. De game draait nu niet om mechgevechten tussen spelers, maar tegen computergestuurde vijanden. In eerste instantie heeft Hawken Reborn zes speelbare verhalende missies, een speelbare zone en radiomissies die extra herspeelbaarheid toevoegen. Er zijn vijf mechs en meerdere wapens om uit te kiezen.

505 Games is van plan om Hawken Reborn zo'n anderhalf jaar als Early Access-game beschikbaar te spellen. In de tussentijd moet er nieuwe content aan het spel toegevoegd worden, waaronder nieuwe verhalende missies. Op de uiteindelijke release - waar nog geen datum voor bekend is - moeten er ook coöperatieve multiplayer en een "episch verhaal" toegevoegd worden.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou