Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreidingen niet los verkrijgbaar

Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreidingen niet los verkrijgbaar

De uitbreidingen van Marvel Ultimate Alliance 3 zijn niet los verkrijgbaar en bevatten personages uit de Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. Bezitters van de Expansion Pass krijgen een exclusieve Deadpool-outfit.

Op de officiële website van Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order zijn meer details onthuld over de betaalde uitbreidingen van het spel. Zo is te lezen dat de uitbreidingen alleen verkrijgbaar zijn als onderdeel van een Expansion Pass, welke 19,99 dollar gaat kosten. De uitbreidingen verschijnen los van elkaar na de lancering van het spel en bevatten nieuwe verhaalcontent en personages. Bezitters van de Expansion Pass ontvangen bovendien een exclusieve Chef Deadpool-outfit.

Nintendo maakte in juni tijdens de E3 al bekend dat de Marvel Ultimate Alliance 3-uitbreidingen nieuwe helden toevoegen uit drie franchises. De pagina van het spel op de Nintendo-website heeft nu onthuld dat het gaat om personages uit de Fantastic Four, X-Men en Marvel Knights. Welke en hoeveel helden er worden toegevoegd is nog niet bekend.

Tijdens de Nintendo Treehouse-livestream vanaf E3 werd bijna een half uur aan gameplay van Marvel Ultimate Alliance 3 getoond. Hierin waren onder andere een deel van het verhaal en meerdere helden te zien in de co-op multiplayer-modus van het spel, dat op 19 juli lanceert voor de Nintendo Switch.

Marvel Ultimate Alliance 3

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Erg jammer dat dit een switch only titel is, had hem graag op de PS4 gezien.

0
test

@KratosFever Klopt, maar wel een leuke exclusive voor de switch. Die hebben ze niet heel veel behalve de games van nintendo zelf.

0

@KratosFever ach, Avengers kan je dan weer niet spelen op de switch. Mooie verdeling zou ik zeggen 😉

0
test

Dus om de Fantastic Four te krijgen (die gewoon IN de game hadden moeten zitten) mag je nog eens 20 Euro extra lappen. Ze kunnen die game in hun reet steken.

0

@bigds9fan ik vind het dan weer jammer dat Cyclops en ant man geen speelbare karakters zijn, maar ja genoeg om uit te kiezen en als de reviews tegenvallen haal ik hem in de uitverkoop 😁.

0

Aanbevolen voor jou