Mario’s eerste liefde keert terug in Mario vs. Donkey Kong 2 | Gamer.nl

Na eerdere trailers deze week is er een derde trailer van No Man's Sky uitgebracht.

Voor Mario zijn beroep maakte van het redden van prinse en(Peach, Toadstool, Daisy) was er Pauline. Pauline was een dame in een rode jurk,die in 1981 ontvoert werd in Donkey Kong en nogmaals in 1994 in Donkey Kong op deGameBoy. Ze lijkt niets te leren van haar avonturen, want ook in Mario vs. DonkeyKong 2: March of the Minis voor de Nintendo DS krijgt de aap haar weer tepakken.

In het spel gaat de verkoop van het Mini Mario speelgoed zogoed, dat de Mario Toy Company hun lijn heeft uitgebreid met Mini Donkey Kong,Mini Toad en Mini Peach poppetjes. Door het succes krijgt Mario zoveel geldbinnen, dat hij besluit een pretpark te openen genaamd Mini Mario World.

Donkey Kong en Pauline komen beide kijken bij de openingwaarna Kong direct verliefd wordt op de dame in de rode jurk. Hij laat al snel zijnMini Donkey Kong.. speelgoed zien, waarna Pauline haar Mini Mario poppetje tevoorschijn haalt. Donkey Kong wordt woest en vernietigt het speelgoed. Hij paktPauline en gaat, hoe kan het ook anders, naar het bovenste puntje in hetpretpark. En wie zal haar moeten redden? Juist.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou