Mario-stem van Chris Pratt is 'anders dan je van Mario gewend bent'

Mario-stem van Chris Pratt is 'anders dan je van Mario gewend bent'

Volgens Chris Pratt, die de stem van Mario inspreekt in de aankomende animatiefilm, wordt de stem van de loodgieter "anders dan je gewend bent".

Dat meldt hij in een gesprek met Variety. "Ik heb heel nauw samengewerkt met de regisseurs om een paar dingen uit te proberen en ben uiteindelijk uitgekomen op (een stem) waar ik erg trots op ben. Ik kan niet wachten tot mensen het zien en horen."

Hij vervolgt: "Ik draag niet zomaar een overall en ren van hot naar her. Ik voorzie een geanimeerd personage van een stem, en het is anders dan je tot nu toe van Mario gewend bent."

Eerder deze week liet Chris Meledandri, de baas van animatiestudio Illumination, al weten dat kritiek rondom het feit dat Pratt de stem van Mario inspreekt zal verdwijnen zodra de film te zien is. "Wanneer mensen Chris Pratts werk horen, verdwijnt de kritiek."

Afgelopen april werd aangekondigd dat de Mario-animatiefilm is uitgesteld naar april 2023. De film had eigenlijk eind dit jaar in de bioscoop moeten verschijnen. Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) is niet de enige Hollywoodster in de film. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Goh.... Haha

0
test

Okie Dokie!

0

Aanbevolen voor jou