Mario + Rabbids Sparks of Hope komt op 20 oktober uit

Mario + Rabbids Sparks of Hope komt op 20 oktober uit

Mario + Rabbids Sparks of Hope verschijnt op 20 oktober voor Nintendo Switch, zo is afgelopen avond uitgelekt.

De releasedatum werd per ongeluk gepubliceerd via de Ubisoft Store. Inmiddels is het weer van de website afgehaald, maar de pagina is hier gearchiveerd. Naast de releasedatum werden ook nieuwe screenshots getoond die hieronder zijn te bekijken. 

Ook uitgelekt is het feit dat er naast een standaard editie van de game een Gold-editie uitkomt. In deze Gold-editie zit een seizoenspas waarmee aankomende downloadbare content binnengehaald kan worden, waaronder nieuwe verhalende content, personages, missies en gevechten.

Vermoedelijk wordt vanmiddag tijdens de Nintendo Direct Mini, die geheel draait om third party-games, de releasedatum formeel onthuld. Waarschijnlijk wordt dan ook een nieuwe trailer getoond.

Mario + Rabbids Sparks of Hope werd vorig jaar aangekondigd. Het spel is een vervolg op Mario + Rabbids Kingdom Battle. Dat is een strategische game, waarin spelers en vijanden om de beurt aanvallen. Het vervolg lijkt soortgelijke tactische gameplay aan te houden. 

In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Die eerste was leuk om te spelen. Misschien koop ik deze ook wel, maar sowieso niet bij de release, omdat je m waarschijnlijk een paar maanden later voor de helft van de prijs kan aanschaffen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Eindelijk wat positiviteit!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

Aanbevolen voor jou