Mario Kart Tour krijgt een parcours gebaseerd op Nederland

Mario Kart Tour krijgt een parcours gebaseerd op Nederland

Er komt een parcours naar Mario Kart Tour gebaseerd op Nederland.

Dat blijkt uit een tweet van het officiële Twitter-kanaal van de game. In de tweet is een illustratie te zien waarin Rosalina en Daisy in een natuurlandschap staan, omgeven door molens. Ook houden ze tulpen vast. Volgens de tweet is dit een voorproefje van "de volgende bestemming" in de aankomende tour. Er zijn nog geen beelden van het parcours uitgebracht. De nieuwe tour begint aanstaande woensdag.

Mario Kart Tour is geheel gratis te downloaden op iOS en Android. Wel kunnen er diverse aankopen gedaan worden in de app. De karts in het spel trekken vanzelf op en kunnen vervolgens worden bestuurd door in een richting te swipen op het scherm. 

Diverse tracks die voorheen exclusief waren voor Mario Kart Tour, worden in de loop van dit en volgend jaar als betaalde dlc aan Mario Kart 8 Deluxe toegevoegd. Mogelijk komt deze nieuwe track gebaseerd op Nederland dus uiteindelijk ook naar Mario Kart 8 Deluxe.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ben benieuwd! volgende tour is volgende week woensdag.

0

Heel veel van de 8D DLC maps zijn al gelekt, waaronder deze Nederland map. Een extra bevestiging dus dat die leak waar blijkt te zijn.

0

Aanbevolen voor jou