Mario-film gaat naar verwachting een miljard dollar opleveren

Mario-film gaat naar verwachting een miljard dollar opleveren

De animatiefilm blijkt een enorm succes

Het ligt in de lijn der verwachting dat The Super Mario Bros. Movie wereldwijd meer dan een miljard dollar gaat opbrengen in de bioscopen.

Dat meldt Deadline. Na afgelopen weekend - het tweede weekend dat de film in de bioscoop draaide - stond de teller wereldwijd al op 693,1 miljoen dollar. Volgens de bovengenoemde site is deze trend genoeg reden om aan te nemen dat het de eerste film van het jaar wordt die boven de miljard dollar uitstijgt. De film is daarbij de best presterende release van het jaar tot nu toe in 28 landen, waaronder Nederland, Australië, Duitsland, Italië, Mexico en Spanje.

Onlangs bleek al dat The Super Mario Bros. Movie de meest succesvolle gamefilm ooit is - qua opbrengsten heeft het films als Warcraft en Detective Pikachu ingehaald. Daarbij moet de film eind deze maand nog in Japan uitkomen.

Jacco Peek schreef in zijn recensie van de film: "Zie The Super Mario Bros. Movie dan ook vooral als een grappige kinderfilm met een zee aan knipogen voor de fan. Heb je écht niks met Nintendo of de iconische loodgieter, dan kun je hem prima aan je voorbij laten gaan. Heb je echter warme herinneringen aan een van de vele games, dan is een bioscoopbezoek de moeite waard, en staan er in de toekomst waarschijnlijk nog veel meer films op je te wachten."

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Ik had wel een teaser van Mario Kart 9 verwacht bij de credits, door die kart scenes kreeg ik gelijk zin in een nieuwe Mario Kart.

0

Aanbevolen voor jou