Makers Dream Daddy kondigen horrorgame Homebody aan

Makers Dream Daddy kondigen horrorgame Homebody aan

Game Grumps, de ontwikkelaar van Dream Daddy: A Dad Dating Simulator, heeft een nieuwe horrorgame genaamd Homebody aangekondigd.

De psychologische horrorgame met een sterke focus op het verhaal is geïnspireerd door horrorfilms uit de jaren 80. Emily en haar vriendengroep worden achtervolgd door een moordenaar in een huis. Het is aan de speler om ze te laten ontsnappen voordat ze allemaal vermoord worden. Ondertussen komt men weer te weten over het verleden van Emily, wat de sleutel is tot het oplossen van diverse puzzels.

"We zijn geobsedeerd door horrorgames, dus na Dream Daddy was het een logische keuze om het horrorgenre te verkennen", aldus regisseur Jory Griffis. "We willen graag de manier waarop we een verhaal vertelden in Dream Daddy gebruiken in een game die qua toon compleet anders is."

Het in 2017 verschenen Dream Daddy viel op door het uitgangspunt, waarbij spelers met verschillende vaders kunnen daten. Het spel bevatte echter verrassend sterke verhalen rondom het vaderschap.

Homebody moet ergens later dit jaar uitkomen op Steam, Epic Games Store en consoles. Op welke consoles het spel verschijnt is nog niet duidelijk. Hieronder is een eerste trailer te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Het type graphics past voor mij totaal niet in een horror-setting. Hoe realistischer de beelden (zie RE4 bijv) hoe meer huiver opgewekt wordt.

0

@Turambar Zijn voor mij genoeg mooie voorbeelden die aantonen dat het gaat om de sfeer die wordt neergezet. Toegegeven, realistischere horror spellen zetten die sfeer sneller neer, maar genoeg pixel games die een betere sfeer neer te zetten dan al die 'realistische' spellen zoals Imscared. Het risico op een minder eng spel is voor mij wat groter.

0

Volgens mij klopt het artikel niet helemaal. De ontwikkelaar is niet Game Grumps, maar Rogue Games Inc. De producers van het spel daarentegen zijn wel Dan en Arin van Game Grumps.

0
test

@Quintex Zover ik had begrepen is de ontwikkelaar Gamge Grumps en de uitgever Rogue Games. Maar als je mij op het tegendeel kunt wijzen hoor ik het graag, dan pas ik het aan!

0
test

@MichelMusters Je hebt gelijk hoor. Rogue Games Inc is alleen een uitgever. Ze ontwikkelen zelf geen games

0

@MichelMusters Je hebt gelijk! Steam geeft ook aan dat ontwikkelaar Game Grumps is. Opvallend is wel dat Game Grumps Homebody niet uitgeeft, maar DDS dus weer wel. Daar zullen ze vast wel een goede reden voor hebben, maar toch. Excuses!

0

Aanbevolen voor jou