Maker Unrecord wil bewijzen dat game echt bestaat

Maker Unrecord wil bewijzen dat game echt bestaat

Hij brengt een video uit waarin hij in Unreal Engine 5 claimt te werken

De trailer van Unrecord die vorige week uitkwam draait echt op Unreal Engine 5, zo verzekert de ontwikkelaar in een nieuwe video.

De Franse indie-ontwikkelaar Alexandre Spindler kondigde afgelopen week zijn nieuwe game Unrecord aan. De hyperrealistische beelden van de shooter zorgden er voor dat veel mensen speculeerden dat het om echt gefilmde beelden ging of dat het om een niet echt bestaande game ging.

Spindler heeft sindsdien een clip online gedeeld waarin te zien is hoe hij in de Unreal Engine 5-editor werkt. Daarin is te zien hoe hij bepaalde aspecten van de game aanpast en de camera vrij rond beweegt, waarmee hij wil bewijzen dat de game echt bestaat en in Unreal Engine 5 draait. Niet iedereen is hierdoor overtuigd van het bestaan van de game - sommigen claimen dat ook deze beelden nep kunnen zijn.

De tactische shooter moet "complexe dialogen, innovatieve gameplaymechanieken, moeilijke morele dilemma's en een uniek schietsysteem" bevatten. Ook moeten spelers verschillende misdaden onderzoeken en personages confronteren. De game wordt in ieder geval ontwikkeld voor pc, maar een releasedatum is niet bekend. De Steam-pagina is hier te vinden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@coola dit had ik ook inderdaad, vooral herladen en wanneer tegenstanders door de speler worden neergeschoten. Desalniettemin, dit ziet er wel echt dik uit. Ik ben ook heel benieuwd hoe graphics zich gaan ontwikkelen. Ik denk altijd dat het niet beter kan en wordt toch elke keer weer verbijsterd

0

Aanbevolen voor jou