Maker God of War pc-port werkt aan live service-game met Sony

Maker God of War pc-port werkt aan live service-game met Sony

De studio achter de pc-port van God of War werkt momenteel met Sony aan een live service-game van een grote franchise.

Begin 2022 bracht Jetpack Interactive in samenwerking met Sony en PlayStation een pc-port uit voor God of War. Sindsdien hebben ze niet stilgezeten, want ze lijken aan meerdere projecten te werken.

Ten eerste staan er enkele vacatures open bij het bedrijf - dat zichzelf omschrijft als een "klein en wendbaar team" - voor programmeurs om te helpen bij een aankomende live service-game. "We zijn verheugd om samen met Sony aan een nieuwe live service-titel te beginnen, en we zijn klaar om van start te gaan. Als je een ervaren game-ontwikkelaar bent en je je bij ons team aan wil sluiten om een AAA-titel uit te brengen, laat het ons weten!"

Momenteel heeft Sony maar één live service-game, namelijk MLB The Show 2022. In mei gaf het bedrijf echter aan van plan te zijn twaalf live service-games op de markt te hebben tegen het einde van het fiscale jaar dat eindigt in maart 2026.

Daarnaast vermeldde Jetpack onlangs op LinkedIn nog iets opmerkelijks. Ze geven aan dat God of War voor pc een commercieel succes was en dat ze samen met Sony Santa Monica doorgaan met het werk aan de God of War-franchise. Zou dit kunnen betekenen dat de ontwikkeling van de pc-port van God of War Ragnarök al begonnen is?

In dat geval hoeven pc-spelers mogelijk niet zo lang te wachten op de pc-versie van de volgende God of War-game.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou