Luigi's Mansion 3 lanceert op Halloween

Luigi's Mansion 3 lanceert op Halloween

Nintendo heeft op Twitter bekendgemaakt dat Luigi's Mansion 3 op href="https://twitter.com/NintendoUK/status/1151476675462553603" rel="noopener noreferrer" target="_blank">31 oktober</a> wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Dit is een passende releasedatum voor het spookachtige spel, omdat op dezelfde dag Halloween wereldwijd wordt gevierd.

Luigi's Mansion 3 speelt zich volledig af in een prachtig gouden hotel, waarin Luigi zijn angsten moet overwinnen en de bovenste verdieping van het hotel moet zien te bereiken om zijn vrienden te redden. Hierbij staat elke verdieping in het teken van een uniek thema. Een aantal fijne vernieuwingen zorgen voor een nieuwe dynamiek van de game, zo kunnen spoken op bevredigende wijze tegen de grond worden gesmeten.

Hoewel het al wel bekend was dat Luigi's Mansion 3 dit jaar moest verschijnen, had Nintendo nog geen exacte releasedatum onthuld. Eerder deze week suggereerde de Mexicaanse website van Amazon nog dat het spel 3 of 4 oktober uitgebracht zou worden, maar dit blijkt dus niet waar te zijn.

Bekijk ook onze Gameplay Update van Luigi's Mansion 3 en lees onze E3-preview, waarin Lucas beschrijft hoe het spel angstaanjagend veel plezier biedt in multiplayer.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

was het maar zo'n feest dat het hier levendig gevierd word

0
test

@Markus88 Hier vieren ze liever die rip-off want dat is goedkoper aangezien je geen kostuum hoort te hebben. 😉

0

@Markus88 Zijn genoeg feestjes in Amsterdam ten tijde van Halloween, hoor.

0

Onze hele week wijk doet mee met Halloween, een grote bende hier @Markus88

0

Aanbevolen voor jou