Lucasfilm Games hint mogelijk naar nieuwe Maniac Mansion-game

Lucasfilm Games hint mogelijk naar nieuwe Maniac Mansion-game

Een werknemer van Lucasfilm Games heeft op social media mogelijk gehint naar een nieuwe Maniac Mansion-game.

Onlangs kwam een klassieke franchise van Lucasfilm Games terug in de vorm van Return to Monkey Island. De game ontvangt wereldwijd veel positieve kritiek. Craig Derrick van Lucasfilm Games heeft ontwikkelaar Ron Gilbert meegeholpen met de totstandkoming van de game.

Derrick laat nu op Twitter weten dat hij er klaar voor is wanneer het tijd is om "terug te gaan naar 'the mansion'". Hoewel niet bevestigd, lijkt hij daarmee te hinten naar een nog onaangekondigd project rondom Maniac Mansion. Aangezien er nog niets officieel is aangekondigd, is het ook niet duidelijk of het over een remake of een nieuwe game gaat.

Lucasfilm gaf in 1987 diens eerste adventuregame Maniac Mansion uit, waar ook Ron Gilbert aan meewerkte. Fans hopen dan ook dat na de terugkeer van Monkey Island het nu de beurt is aan Maniac Mansion. Daarbij tweette Derick afgelopen augustus ook al dat hij "terug wilde keren naar 'the Mansion'", waarbij hij een trailer van de game plaatste.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@coola Met Day of the Tentacle heb ik me destijds verschrikkelijk vermaakt en om gelachen. Niet heel lang geleden weer eens gespeeld op gamepass. Ik hoop dat Ron Gilbert ook aan dit nieuwe deel gaat werken.

0

@coola "Day of the Tentacle, also known as Maniac Mansion II: Day of the Tentacle" Dat is gewoon deel 2 en ja die vind ik ook veeeeeel leuker. MM1 (en MI1) had geen Tim Schafer, deel 2 van MM en MI wel. Deze nieuwe Monkey Island heeft ook geen Tim, dat lijkt me een gemis.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

I'm in!

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@CroniC Ja toeval!

0

Aanbevolen voor jou