Lollipop Chainsaw-remake is nu een remaster

Lollipop Chainsaw-remake is nu een remaster

Blijkbaar willen fans dat de game zoveel mogelijk op de oorspronkelijke versie lijkt

Lollipop Chainsaw RePop wordt niet meer een remake, maar een remaster.

Dat heeft producent Yoshimi Yasuda laten weten op social media. De game werd vorig jaar aangekondigd als een remake van het origineel, maar nu wordt het een remaster genoemd. Daardoor blijft het volgens de maker dichterbij de stijl van het origineel.

"We willen de game zoveel mogelijk hetzelfde houden." Volgens hem was dit een vereiste van veel fans, en geeft men daar nu gehoor aan. Alleen de soundtrack is veranderd, omdat het origineel gelicenseerde muziek had. Verdere details over mogelijke grafische verschillen werden niet gegeven.

De oorspronkelijke Lollipop Chainsaw werd ontwikkeld door Grashopper Manufacture, ook bekend van de No More Heroes-games. Die game verscheen in 2012 op PlayStation 3 en Xbox 360 en is sindsdien nooit opnieuw uitgebracht. In het spel besturen spelers een cheerleader die haar school moet redden van een zombie-invasie. Ze wordt bijgestaan door haar vriendje Nick, die is gereduceerd tot een hoofd zonder lichaam.

Lollipop Chainsaw RePOP komt in 2024 uit op nog onaangekondigde systemen.

View post on X

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

#indekken

-1
test

Ik vond het origineel leuk maar wel een beetje stroef sturen. Hopelijk pakken ze dat een beetje aan. Verder een geweldig spel :D

0

Aanbevolen voor jou