Logitech G Cloud-handheld onthuld

Logitech G Cloud-handheld onthuld

De Logitech G Cloud verschijnt op 17 oktober in de Verenigde Staten. Dat onthulde Logitech tijdens LogiPlay 2022 te Berlijn.

De G Cloud is in samenwerking met Tencent ontwikkeld en is gemaakt voor cloudgamen. Dankzij een samenwerking met Microsoft en Nvidia zijn zowel Xbox Cloud Gaming als Nvidia GeForce Now geïntegreerd in de het besturingssysteem. Spelers kunnen daarmee, indien ze beschikken over een abonnement, games vanuit het menu selecteren.

De handheld draait verder op Android 11 en ondersteunt de Google Play Store en andere Android-functies. Mobiele netwerken worden echter niet ondersteund; de G Cloud werkt alleen op wifi.

De Logitech G Cloud verschijnt op 17 oktober in de Verenigde Staten, het is nog niet bekend wanneer deze naar de rest van de wereld komt. Wie het apparaat daar reserveert betaalt 299 dollar, daarna kost de G Cloud 349 dollar.

Astro A30-headset

Ook onthulde Logitech een aantal andere producten, zoals de Astro A30-headset, en de Logitech G Fits: game-oordoppen die zich vormen naar de gehoorgang van gebruikers. Beide verschijnen in oktober.

Verder kondigde het Blue Sona - een XLR-microfoon voor streamers en podcasters - en de Litra Beam - een flexibele, langwerpige lamp - aan. 

Litra Beam

Tot slot komt het met een vernieuwd Logitech G Pro Racing Wheel en Pedals, die beide deze maand nog verschijnen. 

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Werkt niet op mobiele netwerken. Dus een handheld, oftewel mobiel apparaat dat niet op het mobiele netwerk werkt. Volstrekt nutteloos dus gezien het een streaming device is.

0
test

@Riyakuya wifi

0
test

Hotspot met je mobiel moet geen probleem zijn natuurlijk. Maargoed dit ding is ook een DOA.

0

Aanbevolen voor jou