Lego Star Wars: Castaways onthuld

Lego Star Wars: Castaways onthuld

Gisterenavond is de game Lego Star Wars: Castaways onthuld.

De game wordt beschreven als een sociale, online actie-adventure. Spelers bouwen hun eigen Lego Star Wars-personage, waarbij men kiest uit honderden Lego-blokjes, en verkennen een verborgen planeet.

Op die planeet komen spelers er achter dat ze niet alleen zijn - de wereld is een sociale hub vol met activiteiten en spellen om samen met anderen aan deel te nemen. Zo kunnen er gevechten gehouden worden en bezoeken spelers zelfs iconische locaties uit de franchise zoals de Death Star en het paleis van Jabba.

Lego Star Wars: Castaways wordt ontwikkeld door Asphalt-ontwikkelaar Gameloft en lanceert op 19 november exclusief op Apple Arcade, zodat men de game kan spelen via iPhone, iPad, Mac en Apple TV. Zover bekend staat de game niet voor andere systemen gepland. Meer informatie over Lego Star Wars: Castaways is op de officiële website te vinden. Hieronder zijn enkele screenshots te zien.

Overigens kom in de lente van 2022 Lego Star Wars: The Skywalker Saga wel naar pc en consoles. Verder wordt er gewerkt aan een remake van Knights of the Old Republic. Ook zou er in december een nieuwe Star Wars-game onthuld worden, al is daar nog niets over bekend. Wel zou Ubisoft al geruime tijd aan een Star Wars-game werken en wijzen geruchten ook op een game in de franchise van Heavy Rain-ontwikkelaar Quantic Dream.

Lego Star Wars: Castaways
Lego Star Wars: Castaways
Lego Star Wars: Castaways
Lego Star Wars: Castaways

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik dacht dat die ene studio van wb games altijd lego games maakte.

0

Aanbevolen voor jou