Left 4 Dead-studio kondigt nieuwe titel Back 4 Blood aan

Left 4 Dead-studio kondigt nieuwe titel Back 4 Blood aan

De Left 4 Dead-ontwikkelaar Turtle Rock Studios heeft bekendgemaakt dat het werkt aan een nieuwe titel, Back 4 Blood. Het spel legt de focus op co-op multiplayer en wordt uitgebracht voor PS4, Xbox One, pc en mogelijk de volgende generatie.

Turtle Rock Studios, de ontwikkelaar van de populaire co-op shooter Left 4 Dead, heeft samen met Warner Bros. Interactive een nieuwe titel aangekondigd. Back 4 Blood is een op zichzelf staande game en wordt gelanceerd voor PlayStation 4, Xbox One en pc. In de FAQ op de officiële website staat vermeld dat meer platforms niet worden uitgesloten. Hiernaast omschreven ze de game in het aankondigingsbericht als 'Next-gen Co-operative FPS', wat ook een aanwijzing kan zijn voor release op de volgende lichting consoles.

Back 4 Blood is een compleet nieuwe project en is geen vervolg op Left 4 Dead 2. Het doel van het spel is om zombie-games nieuw leven in te blazen, door de beste elementen van het genre te combineren met nieuwe functionaliteiten en technologieën. Ook zegt Turtle Rock Studios dat het spel wordt ontwikkeld met de focus op co-op en multiplayer, om een universum te creëren voor alle fans van het zombiegenre.

Chris Ashton, mede-oprichter van Turtle Rock Studios, is verheugd dat het ontwikkelteam terugkeert naar het genre waar het groot mee is geworden en verzekert dat de speler voorop staat in de ontwikkeling van Back 4 Blood. Andere mede-oprichter Phil Robb zegt dat er niet geleund mag worden op het succes van Left 4 Dead en meldt dat het team aanzienlijk wordt uitgebreid voor de nieuwe titel.

Back 4 Blood wordt uitgebracht voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er is nog geen releasedatum bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

L4D 1 van de beste co op MP die er is.

0

Dit hele bericht schreeuwt gewoon dat het gaat falen. Als je een game hebt zoals zij beschrijven dan laat je hem zien en ga je er niet over lopen lullen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0

@MikkelR1 Ze kondigen wat aan waar ze mee bezig zijn, gedoemd om te falen als een project bij aankondiging niet toonbaar word gemaakt ? Volgens mij ben jij diegene die loopt te lullen.

0

Aanbevolen voor jou