Layers of Fear-demo verschijnt komende week op pc

Layers of Fear-demo verschijnt komende week op pc

Game komt in juni uit op Steam, PS5 en Xbox Series

Op 15 mei komt er een demo van Layers of Fear op Steam te staan.

De demo verschijnt om precies te zijn om 17:00 uur Nederlandse tijd en blijft tot 23 mei beschikbaar - daarna verdwijnt hij weer. "Deze korte demo geeft spelers de kans om de eerste paar minuten van het spel te ervaren, alsmede het openingsfilmpje, waarin het verhaal van de Writer wordt geïntroduceerd." Het introfilmpje waarover wordt gepraat is tevens hieronder te zien.

Layers of Fear is een soort remake van Layers of Fear 1, 2 en de Inheritance-dlc. De gebeurtenissen uit deze game worden opnieuw behandeld. Het verhaal draait om drie protagonisten - de schilder, de acteur en de schrijver. Hun verhalen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ook worden ook nieuwe elementen toegevoegd, waaronder een hoofdstuk genaamd The Final Note, waarin mensen de vrouw van de schilder besturen. De game draait op Unreal Engine 5.

Layers of Fear verschijnt ergens in juni op Steam, PlayStation 5 en Xbox Series X en S. Een precieze releasedatum is nog niet bekend. De game is ontwikkeld door Anshar Studios en Bloober Team. Laatstgenoemde ontwikkelaar werkt ook aan de Silent Hill 2-remake.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou