Larian: 'Baldur's Gate 3 komt in 2023 uit'

Larian: 'Baldur's Gate 3 komt in 2023 uit'

Larian Studios heeft bevestigd dat de uiteindelijke versie van Baldur's Gate 3 pas in 2023 uitkomt.

Pas ergens volgend jaar moet versie 1.0 uitkomen. In februari meldde creative director Swen Vincke al dat de studio nog ongeveer een jaar tijd nodig had om de game af te maken, maar het is voor het eerst dat 2023 letterlijk als releasejaar wordt genoemd.

Baldur's Gate 3 is al wel geruime tijd als Early Access-game speelbaar. De laatste grote update voor de game pas patch 7, waarmee de Barbarian-klasse aan de game werd toegevoegd, waardoor er nu negen klassen in de game zitten. De game kan gespeeld worden op pc en Google Stadia.

2023 werd in de D&D Direct gisteravond als releasejaar genoemd. Daarin werd ook de titel van de eerder aangekondigde nieuwe Dungeons and Dragons-film onthuld, namelijk Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves. De film moet in maart 2023 in de bioscoop draaien en bevat acteurs en actrices als Chris Pine (Star Trek, Hell or High Water), Michelle Rodriguez (Avatar, Fast and Furious), Rege-Jean Page (Bridgerton), Justice Smith (Pokemon: Detective Pikachu), Hugh Grant (About A Boy, Love Actually) en Sophia Lillis (It).

Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Deze gebruiker is verwijderd

0

@Messtranor exact. Geen gelul gewoon eerlijk zijn en geen valse verwachtingen creeren. Jammer dat ik langer moet wachten, maar liever dat dan een game die steeds omvalt

0
test

Heb zelf de early release en moet zeggen dat ik mij er prima mee vermaak.

0

@DarkraverX Loop je dan eigenlijk nog tegen problemen aan en wat voor soort problemen zijn dat dan? Als die namelijk niet al te groot zijn ga ik meteen die early access oppakken.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Ziminar Ben nog niet echt grote problemen tegen gekomen, wel bijvoorbeeld dat ik vast zat en niet verder kon lopen (dus ff save laden ervoor). Wat ook irri was dat je bijvoorbeeld best lekker erin zit en er een nieuwe patch is en dat dan je oude save niet werkt en opnieuw moet beginnen (kweet eigen schuld had ik de patch notes maar ff moeten lezen of de waarschuwing, maar tja snel doorklikken LOL). Het is een echte aanrader, mods zijn er ook al voor. Vond het alleen jammer dat partyxl mod niet werkt met patch 7, maar dat zal snel opgelost worden. Dikke aanrader vind ik het. Ben nu ook bezig met early acces king arthur knight's tale op de PC, ook een vette game, deze komt overigens 26 april uit early acces.

0

Aanbevolen voor jou