Lara Croft mogelijk ook met bewegingsgevoelige controllers | Gamer.nl

Lara Croft mogelijk ook met bewegingsgevoelige controllers | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"We hebben net als elke andere studio met enige intere e in technologie deze nieuwe besturingsmogelijkheden op kantoor en we kijken er naar. We zien een aantal indrukwekkende dingen", aldus Karl Steward van Crystal Dynamics.

Intuïtie

Ook Daniel Neuburger voor is enthousiast over de Wii-controller en PlayStation Move. "Ik geloof dat Tomb Raider op de Wii gedaan kan worden, of met de PlayStation Move... het zijn coole apparaten en mensen genieten er echt van, omdat het manipuleren van objecten met deze besturing eigenlijk een intuïtie is. Ik kan mij voorstellen dat Tomb Raider met deze manier van besturen prima kan werken."

Of de volgende Tomb Raider-game, Lara Croft and the Guardian of Light, ook met bewegingsgevoelige besturingsopties komt, is echter nog niet zeker. "We weten het op dit moment nog niet", aldus Stewart. "Ons doel is de game klaar te krijgen en het zo goed als mogelijk te maken. We hebben nooit eerder co-op en isometrische camerastandpunten in de game gehad en we willen dat eerst goed doen. De besli ing [of we bewegingsgevoelige besturing gebruiken in de game] moet snel gemaakt worden, maar nu nog niet."


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou