Lange scène uit derde seizoen The Witcher-serie getoond

Lange scène uit derde seizoen The Witcher-serie getoond

Laatste seizoen van Cavill

Tijdens het jaarlijkse festival Tudum van Netflix is een nieuwe scène uit het derde seizoen van de serie The Witcher getoond.

In de scène zien we hoe Geralt, Yennefer en Ciri samen een groep slechteriken kort en klein slaan. Ondertussen worden ze bestookt met magie.

Eerder werd bekend dat het derde seizoen de laatste van acteur Henry Cavill als Geralt zal zijn. In komende seizoenen wordt hij vervangen door Liam Hemsworth. Toen Cavill tijdens Tudum werd gevraagd naar zijn ervaringen tijdens het filmen van het laatste seizoen, wilde hij vooral zijn medespelers prijzen.

"Het was zo'n eer om met jullie samen te werken", zei Cavill. "Jullie brengen zoveel nuance en details naar deze personages, die vaak het risico lopen om sterk vereenvoudigd te worden. Wat jullie met de personages hebben gedaan kostte veel werk, zorg en moeite."

Het derde seizoen verschijnt in twee delen op Netflix. De eerste helft is vanaf 29 juni te zien, op 27 juli verschijnt het tweede deel. De vertoonde scène is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou