Lance Henriksen weer als Bishop in Aliens vs. Predator | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Henriksen kruipt in de digitale huid van Karl Bishop Weyland, een afstammeling van de oprichter van de Weyland-Yutani Corporation, Charles Bishop Weyland, die in de Alien-films te zien was. "Ze hebben me er goed uit laten zien", aldus Henriksen. "Dit is de eerste keer dat ik volledig afgebeeld wordt in een game, zowel met mijn stem als met mijn beeltenis. De jongens van Rebellion hebben goed werk verricht. Mi chien levert dit spel mij [in de toekomst] nog wel wat op."

Modern Warfare 2

Lance Henriksen sprak eerder al de stem in van General Shepard in het pas uitgekomen Call of Duty: Modern Warfare 2. Verder is Henriksen vooral bekend om zijn vertolking van hoofdpersonage Frank Black in de televisieserie Millennium.

Alien vs. Predator moet in februari 2010 verschijnen voor de PC, Xbox 360 en PlayStation 3.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou