'Laatste Larry-games maakten investeerders vinden lastig' | Gamer.nl

'Laatste Larry-games maakten investeerders vinden lastig' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Investeerders wilden volgens hem niet gea ocieerd worden met een bedrijf dat Larry-games uitgaf, omdat de laatste twee games enorm slecht werden ontvangen. Na enkele maanden zonder succes, besloten Replay Games en Larry-bedenker Al Lowe daarom om de remake naar Kickstarter te brengen. Inmiddels heeft de game zijn doel van 500.000 dollar gehaald.

Lowe vreest dat er mensen zullen zijn die de Larry-remake afschrijven op basis van Magna Cum Laude en Box Office Bust, omdat ze de eerdere titels niet kennen. "Aan de andere kant, ik denk dat we mensen kunnen overtuigen dat ze dit moeten proberen. 'Je lacht je rot. Ja het is sexy, maar ook grappig." De remake van de eerste Leisure Suit Larry staat gepland voor volgend jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou