'Kritiek op Chris Pratt als Mario verdwijnt met komst van film'

'Kritiek op Chris Pratt als Mario verdwijnt met komst van film'

Volgens Chris Meledandri, de baas van animatiestudio Illumination, zal de kritiek rondom het feit dat Chris Pratt de stem van Mario inspreekt in de aankomende animatiefilm verdwijnen zodra de film te zien is.

Dat meldt hij (via Deadline) op het CineEurope-evenement in Barcelona, waar de aankomende Mario-film aangehaald werd. "Wanneer mensen Chris Pratts werk horen, verdwijnt de kritiek. Misschien niet helemaal, want mensen uiten nu eenmaal graag hun mening, zoals het hoort."

Veel mensen vragen zich af waarom Pratt voor de rol is gestrikt, in plaats van iemand met een Italiaanse Amerikaanse achtergrond, net zoals het personage Mario. "Ik weet niet zeker of dit de beste verdediging is", aldus Meledandri, "maar ik heb zelf ook een Italiaanse Amerikaanse achtergrond en ik heb het gevoel dat ik die beslissing kan maken zonder dat ik Italianen of Italiaanse Amerikanen beledig. Ik denk dat het helemaal goedkomt."

Hij vervolgt: "Chris is gecast omdat we het gevoel hadden dat hij een geweldige Mario kon spelen. En nu we zo'n vijftien opnamesessies hebben gedaan en de film voor driekwart klaar is, kan ik zeggen dat ik zijn acteerwerk als Mario geweldig vind."

Afgelopen april werd aangekondigd dat de Mario-animatiefilm is uitgesteld naar april 2023. De film had eigenlijk eind dit jaar in de bioscoop moeten verschijnen. Pratt (Jurassic World, Guardians of the Galaxy) is niet de enige Hollywoodster in de film. Jack Black verleent zijn stem aan Bowser, Seth Rogen aan Donkey Kong, Anna Taylor-Joy (Queen's Gambit) aan Princess Peach en Charlie Day (It's Always Sunny in Philadelphia) aan Luigi. Verder spreekt Keegan-Michael Key de stem in van Toad, Kevin Michael Richardson de stem van Kamek, Fred Armisen de stem van Cranky Kong en Sebastian Maniscalco de stem van Spike.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Wat een gemekker

0

@Ziminar Vooral omdat de voice actor die de stem van Mario in games vertolkt naar mijn idee ook geen Italiaans-Amerikaanse achtergrond heeft. Charles Martinet, geboren in California. Geweldige voice actor overigens, Paarthurnax uit Skyrim is fantastisch. Dat vind ik de echte klap in het gezicht hier, dat hij de film niet inspreekt als OG Mario/Luigi. Het is net zo erg als Frank Welker niet Megatron in laten spreken in een Transformers film.

0

En de mensen die klagen over geforceerde LGBTQIA+ scenes in Buzz Lightyear zouden uitsterven zoals de dinosaurussen volgens Chris Evans. En kijk hoe dat voor hun is gegaan. Ironisch genoeg verpletterd door Jurassic Park. De mensen stemmen wel met hun portemonnee

0

Aanbevolen voor jou