Konami werkt aan seizoensupdate voor PES 2020 in plaats van PES 2021

Konami werkt aan seizoensupdate voor PES 2020 in plaats van PES 2021

Er komt dit jaar geen losstaande editie van PES uit. In plaats daarvan betreft het een seizoensupdate voor PES 2020.

Dat heeft Konami aangekondigd. In plaats van een nieuwe release in de vorm van PES 2021, komt er dus een update naar PES 2020. De update moet vooral de spelersselecties aanpassen.

Ondertussen werkt Konami ook aan een nieuwe PES-titel die op de volgende generatie consoles moet verschijnen. Het bedrijf heeft hier een kleine teaser van uitgegeven. Volgens Konami brengt deze game een flinke update aan de engine met zich mee, alsmede aanpassingen aan myClub en Master League. De game zou fotorealistische graphics krijgen, alsmede verbeterde physics. De nieuwe game moet ergens in 2021 uitkomen.

De update voor PES 2020 verschijnt op 15 september voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Zeer goede zaak. Echt veel verbetering is er op jaarlijkse basis niet bij. Nu gaan ze van de grond opbouwen, nieuwe generatie en nieuwe engine. Ben benieuwd wat Unreal 5 op de tafel gaat brengen; maar mijn verwachtingen zijn hoog en goed gestemd. Nu maar hopen dat ze die tussentijdse update gratis houden.. maar daar is voorlopig nog niets over bekend. Ben wel heel benieuwd of het ze lukt licenties te behouden/vergaren, want die berichten waren wederom in het voordeel van fifa (ik geloof wat Italiaanse clubs gone). Tevens benieuwd of op de nieuwe Xbox een option file wel tot mogelijkheden behoort.. maar dat is denk een tikkeltje wishful thinking. . al om al is dat nooit een dealbreaker geweest; pes is gewoon de betere footie ook al ziet z'n grote zus er verzorgder en uitgebreider uit.. het draait allemaal om het spelletje.

0
test

Nice nu maar hopen dat het invoegen van option files voor de PS5 beter is. Graag geen duplicate players meer en dat je na elke update de option file weer opnieuw kan installeren.

0

Aanbevolen voor jou