Kojima Productions hint naar aankondiging volgende week

Kojima Productions hint naar aankondiging volgende week

Kojima Productions hint op social media mogelijk naar een aankondiging volgende week.

In een tweet is te zien hoe Aki Saito, hoofd van communicatie bij de studio, achter zijn bureau zit. Hij schrijft op zijn notitieblok "volgende week". Daarna volgt een tweet van Jay Boor, hoofd van marketing en communicatie, waarin hij een videogesprek met Saito houdt.

Vooral de op het notitieblok geschreven tekst "volgende week" doet fans vermoeden dat er komende week een aankondiging op de planning staat. Waarover is nog niet bekend, maar fans speculeren over een nieuwe Silent Hill, ondanks dat de franchise in handen is van Konami. Dit omdat Saito in zijn tweet het woord 'silent' gebruikt en hij een pen vasthoudt van het merk 'Pyramid' - Pyramid Head is een slechterik uit de Silent Hill-fanchise.

Hideo Kojima werkte aan Silent Hills voordat hij ontslagen werd bij uitgever Konami. In de game, die werd aangekondigd via de speelbare demo P.T., zou acteur Norman Reedus de hoofdrol spelen. Uiteindelijk kreeg hij de hoofdrol in de eerste game van het nieuw opgerichte Kojima Productions - Death Stranding.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou