Knuckles-serie komt later dit jaar in Nederland naar SkyShowtime

Knuckles-serie komt later dit jaar in Nederland naar SkyShowtime

Nieuwe clip uitgebracht

De spin-offserie rond Knuckles zal later dit jaar in Nederland te zien zijn via SkyShowtime.

In Amerika en Canada is de serie in het Sonic-universum al vanaf morgen te zien op Paramount Plus. Vanaf 27 april volgen andere Paramount Plus-regio's.

Aangezien die streamingdienst in Nederland niet beschikbaar is en series daarvan doorgaans op SkyShowtime terechtkomen, was het de vraag of en wanneer Knuckles in ons land te bewonderen zou zijn. De dienst bevestigt nu aan Gamer.nl dat de serie inderdaad later dit jaar naar SkyShowtime komt, maar een precieze datum is nog niet bekend.

Net als in de Sonic the Hedgehog-films worden de gamepersonages met CGI geanimeerd en bevinden ze zich in echt gefilmde omgevingen met echte acteurs. Idris Elba zal net als in de films Knuckles van een stem voorzien. De Knuckles-serie bestaat uit zes afleveringen, die zich tijdens de tweede en derde Sonic-film afspelen.

Om de aanstaande release in andere regio's te vieren, heeft Paramount een scène uit de serie online gezet. Die is hieronder te bekijken.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Blijft toch bizar dat het in 2024 nog altijd doodnormaal is dat films en televisie-series niet wereldwijd tegelijk uitkomen. Ik heb zelf Twisted Metal ook maar via een illegale website gekeken omdat het in Nederland simpelweg niet beschikbaar was in Nederland op dat moment.

[Reactie gewijzigd door poklaan op 25 april 2024 - 22:09]

0

Aanbevolen voor jou