Klassieke shooter Rise of the Triad krijgt remaster

Klassieke shooter Rise of the Triad krijgt remaster

De klassieke first-person shooter Rise of the Triad krijgt een remaster voor pc en consoles.

Dat hebben uitgever 3D Realms en ontwikkelaars Apogee Software en Destructive Creations aangekondigd. Het spel komt naar PlayStation, Xbox, Switch en pc. Specifieke PlayStation- en Xbox-platforms zijn niet aangekondigd. Het spel moet begin 2021 verschijnen.

Rise of the Triad Remastered is een nieuwe Source-overzetting van de klassieke shooter die in 1995 verscheen. Het spel krijgt widescreen-ondersteuning, een klassieke modus en een verbeterde multiplayer.

Een van de unieke aspecten van Rise of the Triad was dat spelers uit vijf verschillende personages konden kiezen, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. In 2013 verscheen al een remake van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

wow.. blijven we aan de gang met blasts from the past?? Ik moet zeggen; op de pc een hoop plezier mee gehad met het origineel. Dit was best wel een sleeper-hit. Niet super populair wel erg goed.

0

@kleinekoosjer Ik herinner me nog dat je met maar liefst 2 guns tegelijk kon rondlopen :) Was toen nog een unicum (tenminste in mijn geheugen). Geen idee of er nu nog steeds een markt voor is. Speel zelf nooit meer een FPS maar geen idee hoe dat met mijn andere leeftijdsgenoten zit

0
test

@kleinekoosjer "Where are you?" "Over here" "Behind ya!!!" Nice, zeker veel plezier mee gehad vroegah. Vind het ook wel jammer dat er voor elke game een remake of remastered uit komt... kom liever met nieuwe games.

0
test

@Magister Niet per se jammer, ik geniet bijvoorbeeld mega veel van de nieuwe thps1+2 en ook crash team racer is echt goed gedaan. Het is echter wel opvallend dat 5 van de 8 nieuws items over remakes/remasters gaan..

0
test

Wat een onzin, dit gaat me toch echt te ver wat betreft uitmelken.. Er was al een remake, en nu een remaster op het origineel zelf? ga nieuwe games maken....

0
test

@SuperDre Er was geen remake, wel een reboot.

0

Aanbevolen voor jou