Klassieke Fallout-games nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Klassieke Fallout-games nu gratis via Epic Games Store verkrijgbaar

Vandaag kunnen Fallout, Fallout 2 en Fallout Tactics gratis via de Epic Games Store worden geclaimd.

De drie klassieke Fallout-games zijn tot 17:00 uur Nederlandse tijd gratis te claimen, waarna weer een nieuw spel gratis wordt aangeboden. Fallout 1, 2 en Tactics worden gezien als klassiekers en zijn de voorlopers van de driedimensionale Bethesda-spellen in de reeks.

De gratis games zijn onderdeel van de Epic Games Store Holiday Sale. Elke dag tot het einde van het jaar wordt een andere gratis game weggegeven. Eerder werden spellen als Sable, Wolfenstein: The New Order, Them's Fightin' Herds, Horizon Chase Turbo en Lego Builder's Journey weggegeven.

Verder staan er weer honderden pc-games met korting te koop in de digitale winkel. Zo kunnen God of War, Gotham Knights en Cyberpunk 2077 nu allemaal tijdelijk voor 29,99 euro aangeschaft worden. Alle deals zijn hier te bekijken.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Da’s leuk, ik heb ze gisteravond gedownload. Leuk voor in de vakantie, benieuwd of ze de tand des tijds doorstaan hebben. In de eerste lockdown heb ik me gewaagd aan de originele Elder Scrolls, maar daar werd ik niet heel vrolijk van.

0

Aanbevolen voor jou