Kim Kardashian mogelijk Lara Croft in nieuwe Tomb Raider-film | Gamer.nl

Kim Kardashian mogelijk Lara Croft in nieuwe Tomb Raider-film | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Volgens ShowbizSpy laten hun bronnen uit Hollywood weten dat Kardashian wellicht een heel andere Lara Croft neer gaat zetten in vergelijking met die van Angelina Jolie. "Kim wordt gevraagd om Lara Croft meer als een stripfiguur neer te zetten. De film wordt in 3D opgenomen en richt zich op het tienerpubliek."

Kardashian heeft volgens ShowbizSpy eerder al aangegeven intere e te hebben in een filmcarrière. Er zijn nog geen officiële aankondigingen gedaan over een nieuwe Tomb Raider-film of Kardashian als Lara Croft.

Tomb Raider begon het leven als actie-adventuregame op de PlayStation en Saturn. Later dit jaar komt de eerste game met Lara Croft uit die niet onder de Tomb Raider-reeks valt, Lara Croft and the Guardian of Light. De game heeft, in tegenstelling tot de Tomb Raider-reeks, een i ometrisch camerastandpunt en draait om het oplo en van puzzels.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou