Journalisten kraken pc-versie Final Fantasy 7 Remake af

Journalisten kraken pc-versie Final Fantasy 7 Remake af

Meerdere Digital Foundry-journalisten hebben zich op Twitter negatief uitgelaten over de kwaliteit van de pc-versie van Final Fantasy 7 Remake Intergrade.

Volgens Digital Foundry-journalist Alex Battaglia is er vanaf het begin van het spel heel veel gestotter aanwezig. "Het is gewoon onacceptabel. Iedereen die deze game speelt op pc zou zich moeten realiseren dat een cinematische game dit niet moet doen."

Collega John Linneman beaamde dit later op Twitter. Volgens hem is "een naadloze presentatie belangrijk voor de verhaalvertelling van de game". De pc-versie zou dit tenietdoen. 

Hoewel een video van Digital Foundry waarin deze impressies verder worden uitgelegd pas later deze week gepland staat, liet Battaglia op ResetEra alvast weten dat de pc-versie van Final Fantasy 7 Remake Intergrade, die verkrijgbaar is via Epic Games Store, "de slechtste AAA-release is die ik sinds lange tijd op pc heb gezien".

Final Fantasy 7 Remake op pc lag al onder vuur, omdat het een van de eerste games is die net als op PS5 en Xbox Series Z en S ook op pc voor 79,99 euro over de toonbank gaat.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Lijkt tegenwoordig hip te zijn om brakke remakes/ remasters uit te brengen

0
test

@Ziminar Dit is schandalig, zeker dat je €80 hiervoor moet neertellen.

0
test

Dus dit is wat gamejournalistiek tegenwoordig is? Een artikel waar in slecht lopende zinnen wordt geschreven, wat andere journalisten er van vinden op Twitter. Waarom niet zelf de game downloaden en een eigen analyse maken?

0
test

@Jcp85 Snap je punt, maar denk dat het in dit geval nogal lastig ligt. Digital Foundry is heer en meester van dit soort analyses, en veel gamers weten dat. Als deze gasten een visuele verschijning als "onacceptabel" beschrijven, heeft dat al snel meer draagkracht dan een doorsnee gamejournalist die bij het zien van de tweets ineens "een eigen analyse" in elkaar zou moeten draaien. Negen van de tien keer hebben zij daar niet de juiste middelen voor, laat staan zoveel relevante ervaring. Betekent niet dat een eigen review geen toegevoegde waarde biedt, maar zelf zie ik deze tweets om die reden wel als 'nieuwswaardig'.

0

Aanbevolen voor jou