Joe over nominatie Gamer.nl voor website van het jaar | Gamer.nl

Joe over nominatie Gamer.nl voor website van het jaar | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Dankzij de digitale ontwikkelingen in deze wereld maken we een wildgroei aan media-outlets mee, vooral op het gebied van games. Logisch ook: als fanatieke gamer met een gevoel voor schrijven, filmen of webdesign is er niets leuker dan je eigen website maken om je liefde voor het medium te delen. Zelf ben ik ook ooit zo begonnen, als vijftienjarig jochie. Nu is dat makkelijker dan ooit, maar het zorgt ook voor een hoop versnippering: er zijn steeds meer titels die je allemaal dolgraag van alles willen vertellen over games, maar vaak weinig toevoegen aan wat elders al gezegd wordt. Bij Gamer.nl zijn we ons daar heel bewust van.

Gamer.nl is een sterk merk in de Nederlandse mediawereld. Het staat voor een serieuze en enthousiaste benadering van het games. Als een van de weinige titels in Nederland kun je hier zowel terecht voor traditionele als compleet vernieuwende benaderingen van het medium. Nieuws, previews en reviews zijn er om een grote groep fanatieke gamers te voorzien van de meest actuele informatie, evenals profe ionele impre ies en inzichten. Daarnaast is er een constante stroom van achtergrondverhalen, interviews en gelegenheidsartikelen, vol met zelf vergaarde informatie en kritische noten. Het op een profe ionele en vermakelijke manier delen van kennis van zaken staat altijd op de eerste plaats.

Niet voor niets worden onze redacteurs regelmatig geraadpleegd en opgevoerd door diverse toonaangevende actualiteitenprogramma's op de nationale radio en televisie. Bovendien reikt de invloed van Gamer.nl tot andere grote namen in het Nederlandse medialandschap, zoals NU.nl, Nieuwe Revu en AutoWeek. We kunnen onze expertise en kennis van zaken vertalen naar een toegankelijk verhaal, zonder af te doen aan het sociaal-culturele belang van games.

Ik ben er trots op dat ik me als journalist heb mogen verbinden aan Gamer.nl en regelmatig bijdragen kan leveren in tekst, beeld en geluid. Als vijftienjarige had ik nooit durven denken dat ik me ooit in zo'n positie zou bevinden. Laten we hopen dat er meer jonge schrijvers, filmers en webdesigners zullen volgen en terechtkomen op soortgelijke plekken – bij voorkeur bij Gamer.nl Dat komt de aanwezigheid, belichting en duiding van videogames in onze samenleving alleen maar ten goede.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou