Jack Black hint naar musicalnummers in Super Mario-film

Jack Black hint naar musicalnummers in Super Mario-film

Er zitten waarschijnlijk musicalnummers in de aankomende Super Mario-animatiefilm.

Acteur Jack Black - die rol van Bowser vertolkt - was gisteren aanwezig op New York Comic Con, waar ook de eerste trailer van de Super Mario-film werd vertoond. Hij werd gevraagd wat voor vaardigheden hij gebruikt voor de rol.

"Ik heb wat van mijn heavy metal-roots meegebracht. Bowser is een soort heavy metal-rockster - een grote, sterke, enge rockster. Ik rock dan ook een beetje. Ik denk dat je verrast zult zijn over de muzikale kant van Bowser. Nadat de film uitkomt ga ik misschien richting Broadway."

Eerder dit jaar gingen er al geruchten over de inhoud van de aankomende Super Mario-film. Toen werd er al geclaimd dat er muzikale stukken in de film zitten, waarbij diverse personages zingen. Dit is echter nog niet officieel bevestigd, al lijkt de opmerking van Black daar wel naar te hinten.

De film wordt gemaakt door Illumination, het bedrijf achter de Minions-film. Vanaf 7 april is de Super Mario-film in Amerikaanse bioscopen te zien, terwijl hij vanaf 28 april in Japan draait. Een precieze releasedatum voor Nederland is er nog niet.

Hieronder is een video te zien waarin Black enkele zinnen als Bowser ten gehore brengt.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Mamma mia!

0

Aanbevolen voor jou