'It Takes Two krijgt een Nintendo Switch-versie'

'It Takes Two krijgt een Nintendo Switch-versie'

Volgens geruchten komt It Takes Two naar de Nintendo Switch.

Dat vertelt insider Jeff Grubb in gesprek met

Watch on YouTube

. “It Takes Two komt naar de Switch. Dat is een van de games waarvan ik gehoord heb dat hij in de Direct komt", vertelt hij. Daarnaast refereert hij naar de insider The Snitch. De twitteraar heeft het vaak bij het juiste eind en hintte in zijn Discord-server naar een Nintendo Switch-versie van de co-op-game.

De aankomende Nintendo Direct wordt een grote volgens Grubb. "Er moet veel in zitten. Het moet groter zijn dan de reeks dingen die ze tijdens de zomer hebben gedaan toen ze geen Direct hadden." Het is nog onduidelijk wanneer de Nintendo Direct plaatsvindt. Nintendo heeft nog geen officiële aankondigingen gedaan. Wel zijn er sterke geruchten dat de Direct nog deze maand wordt uitgezonden.

It Takes Two verscheen in maart 2021. De game draait om Cody en May, die na een flinke ruzie worden omgetoverd tot poppen en in een fantasiewereld terechtkomen. De game is enkel speelbaar in lokale of online co-op, vergelijkbaar met Hazelights vorige titel A Way out. Daar is maar één exemplaar van de game voor nodig.


Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nice als het een beetje redelijk draait dan ga ik deze wel aanschaffen.

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@Snoop213 Ja ik weet het heb de game gehad op de Xbox Serie S. Ben toen ongeveer met de vrouw tot op de helft van de game gekomen ongeveer.

0
test

Mijn favoriete game van 2021. Tof voor de Nintendo gamers dat zij er over een tijdje ook mee aan de slag kunnen.

0

Aanbevolen voor jou