Is Far Cry 3: Blood Dragon toch echt? | Gamer.nl

Is Far Cry 3: Blood Dragon toch echt? | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Op 7 maart begonnen de geruchten rondom Far Cry 3: Blood Dragon. De Braziliaanse cla ificatieinstantie noemde de game toen op zijn website. Volgens de instelling zou de game naar PC, PS3 en Xbox 360 komen. Blood Dragon ontving een 18+ rating. Leden van het gameforum NeoGAF vonden daarnaast Xbox Live Arcade-boxart van het spel.

Eind maart lekten er ook achievements uit van de game. Dat sloot de kans op een uitbreiding van Far Cry 3 uit. En op 1 april was het dan zover: Ubisoft lanceerde de 'officiële' website van het spel, die er zo fout uitzag dat iedereen er gemakshalve van uitging dat het om een 1-aprilgrap ging. Alleen de cheesy jaren '80-trialer leek daar al op te wijzen.

Ook de korte samenvatting van de plot van de game leek er op te wijzen dat het om een grap ging. In welk universum is het jaar 2007 immers de toekomst? "Het is jaar is 2007. Het is de toekomst. De aarde is vernietigd door een nucleaire oorlog en nieuwe manieren om vrede te krijgen moeten worden gevonden. Een Amerikaans cyborgleger heeft wellicht de oplo ing gevonden: een krachtig biowapen op een afgelegen eiland. Mark IV Cyber Commando Sergueant Rex Power Colt wordt er op uitgestuurd om informatie te verzamelen en te achterhalen wat er aan de hand is."

Tijd om onze mening bij te stellen: Far Cry 3: Blood Dragon lijkt toch echt te bestaan. Vandaag heeft Ubisoft namelijk een aantal screenshots uitgebracht. Het moge duidelijk zijn dat 1 april inmiddels al voorbij is. Daarbij lijken de screenshots toch echt op een unieke game te wijzen. Het enige wat rest is wachten op meer duidelijkheid!


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou