Iron Man VR komt begin juli uit

Iron Man VR komt begin juli uit

Iron Man VR heeft een nieuwe releasedatum gekregen: de PlayStation VR-game verschijnt nu op 3 juli.

Het spel werd samen met The Last of Us: Part 2 en Ghost of Tsushima uitgesteld vanwege de gevolgen van het coronavirus. The Last of Us: Part 2 en Ghost of Tsushima hadden inmiddels wel weer nieuwe releasedata ontvangen, maar rondom Iron Man VR bleef het tot nu stil.

Iron Man VR wordt ontwikkeld door Camouflaj en Sony Worldwide Studios en draait om de iconische superheld van Marvel. Spelers kunnen twee Move-controllers gebruiken om de Repulsor Jets aan te sturen en door de lucht vliegen. Daarbij neemt men het op tegen bekende vijanden van Iron Man. Bekijk hieronder een eerder verschenen trailer van de game.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

toch jammer dat de controller precies het tegenovergestelde doet van wat het laat zien. Denk dat die er met bv kinect beter had gewerkt. Ironman schiet nu eenmaal met zn hand palm, elke controller zou dan uit je hand vallen

0

Ik speel nu inmiddels een paar maandjes VR met de valve Index en ben zwaar onder de indruk van games als boneworks, half life en pavlov. Ik moet zeggen dat dit spel er behoorlijk saai uitziet. Het is best een gekke trailer vind ik.. mooi CGI afgewisseld met saaie gameplay. Als dit het interessantste is wat ze kunnen tonen heb ik weinig hoop voor dit spel, haha.

0

Aanbevolen voor jou