Iphone games op de Kinect | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Welk spel is het? Raad eens...................Fruit Ninja!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot nu toe nog niet écht gecharmeerd was van de Kinect. Ik heb ook nog niet heel veel geprobeerd omdat heel veel titels als Kinect Adventures en Sports en dergelijke toch op het jongere publiek zijn gericht, en gewoon omdat ik nog zoveel spellen "eigenlijk" eens moet spelen.

Maar jongens, Fruit Ninja voor de Kinect. Ik heb echt tijden niet meer zo gelachen bij een game. We waren met een paar mensen samen, gemengd gezelschap dus áls je dan een avondje wil gamen dan moet je natuurlijk iets vinden wat iedereen aanspreekt. Mario Kart voor de Wii hadden we al zo vaak gedaan en toen zag ik nog zo'n download kaartje liggen van Fruit Ninja.

Code ingevoerd, binnen enkele seconden stond het op het systeem en gelijk, knallen maar! Op de Iphone is het al leuk maar om echt in je huiskamer bezig te zijn als een Ninja geeft echt wel weer een nieuwe dimensie aan dit spel. Al snel waren de guys volop Bruce-Lee geluiden aan het maken :)

Tsja, als de vertaling van touch screen naar no-touch game zo goed werkt ga ik als game verslaafde natuurlijk gelijk op zoek naar meer van dit soort games. De uitkomsten van mijn zoektocht wil ik jullie natuurlijk niet onthouden.

Het eerste wat ik tegen kwam was deze site:

http://www.ugo.com/games/iphone-games-we-want-on-kinect

Superleuke games die we allemaal van de Iphone wel kennen kwamen hier naar voren dus ik snel kijken waar de downloadlink stond maar helaas, het was wishful thinking van de schrijver. Cut the Rope zie ik mezelf echt wel spelen door met een karate slag het koord van het groene monster door te hakken in de hoop dat hij alle snoepjes op zal peuzelen in zijn val......

Voor mij zit op dit moment de kracht van de Kinect nog in de eenvoud van zo'n spel. Niet nadenken, gewoon lekker hakken of puzzelen. Er zijn nog wel een paar downloads die er leuk uitzien, zoals bijvoorbeeld Haunt, maar ik heb nog geen andere Iphone games gevonden. Ik kan dus niet wachten op nog meer van zulke leuke actie en puzzel games die vanuit de Iphone vertaald worden naar de Kinect.

 

Als je hem nog niet hebt. Hier kun je bij Xbox Live de Demo downloaden om het eens te proberen of gewoon te kopen:

http://marketplace.xbox.com/nl-NL/Product/Fruit-Ninja-Kinect/66acd000-77fe-1000-9115-d80258410b79?cid=search

Oh, en als je toch op xbox.com bent zoek mijn gamertag (gamesthuis) dan gelijk even op om "vriend" te worden en achievements te delen of online te gamen ;)


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou