iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe

iOS-update voegt ondersteuning voor PS5 en Series X-controllers toe

Apple heeft een nieuwe update van iOS uitgebracht dat officiële ondersteuning toevoegt voor PlayStation 5 en Xbox Series X-controllers.

Dat laat Apple weten in een nieuwsbericht. Zodra de update is geïnstalleerd, kunnen Iphone-bezitters simpelweg de Pair-knop op de Xbox-controller indrukken om de controller de koppelen aan hun telefoon. 

DualSense-gebruikers moeten de Share- en PlayStation-knop tegelijk indrukken tot het lichtje op de controller begint te flikkeren om beide apparaten met elkaar te verbinden. Zodra deze actie is uitgevoerd, verschijnt de controller in onder bluetooth-apparaten op je telefoon. Datzelfde geldt overigens voor Xbox controllers. 

De 14.5 update introduceert ook allerlei andere features, zoals de mogelijkheid om Iphones te ontgrendelen via de Apple Watch. Hierover lees je alles in het nieuwsbericht van de techgigant.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Dit is alvast goed nieuws. Nu nog even afwachten wat de Europese Commissie van de Appstore vindt.. Die gaan van de week daar iets over zeggen geloof ik.

0

Aanbevolen voor jou