Across the Spider-Verse-skins voor Fortnite uitgelekt

Across the Spider-Verse-skins voor Fortnite uitgelekt

Het nieuwe seizoen gaat later vandaag van start

Er zijn skins gebaseerd op Across the Spider-Verse voor Fortnite uitgelekt.

Fortnite is op moment van schrijven offline en keert in de loop van vandaag terug met een competitieve Ranked-modus. Het lijkt er op dat skins gebaseerd op Spider-Man 2099 en Miles Morales echter ook naar de game komen. Artwork voor de skins is inmiddels uitgelekt.

Eerder deze week werd op het officiële Twitter-kanaal van Fortnite ook al een promotie voor 'Where's Miles?' geplaatst, dus het is zo goed als zeker dat de gelekte skins echt zijn.

Spider-Man komt natuurlijk niet voor het eerst naar Fortnite. In Chapter 3 was Peter Parker bijvoorbeeld al als in-game skin beschikbaar. Daarnaast werden er Myhtic Web Shooters toegevoegd, waarmee spelers konden rondslingeren in de spelwereld. Deze lijken ook terug te keren in het aankomende seizoen van Fortnite.

Update V24.40 moet in de loop van vandaag in Fortnite verschijnen en voegt zoals gezegd een Ranked-modus toe. Dan begint ook Season Zero, dat duurt tot het einde van Fortnite Chapter 4 Season 3. Epic Games gebruikt dit seizoen om eventuele problemen vast te stellen, op te lossen en nieuwe functies toe te voegen. Daarna moet de ranked-modus parallel lopen met het normale schema van seizoenen in Battle Royale.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou