Tommy Tallarico stopt als CEO van Intellivision

Tommy Tallarico stopt als CEO van Intellivision

Tommy Tallarico, de CEO van Intellivision, is gestopt met deze functie.

Hij wordt vervangen door de voormalige chief revenue officer Phil Adam, zo is bevestigd aan IGN. Tallarico blijft als grootste aandeelhouder van het bedrijf nauw betrokken en blijft ook functioneren als directeur.

Tallarico kocht in 2018 het Intellivision-merk op en heeft sindsdien de ontwikkeling van de nieuwe Amico-console overzien, waar onder andere een nieuwe Earthworm Jim-game in de maak voor is. De console is inmiddels al drie keer uitgesteld en heeft geen nieuwe releasedatum. 

Tommy Tallarico is een bekend gezicht binnen de game-industrie en heeft tientallen soundtracks van klassieke games gemaakt. Ook was hij verantwoordelijk voor de concertreeks Video Games Live, waarbij via wereldwijde tours muziek uit spellen ten gehore werd gebracht.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

lol dat werd tijd. deze scamm job gaat al lang genoeg door :D

0

@Hubert Ik lees nergens dat de ontwikkeling ophoudt hoor.

0
test

@gimbal2 Dat staat er ook niet. De console is 3x uitgesteld en heeft nog geen nieuwe release datum. Dat betekend niet dat de ontwikkeling gestopt is.

0
test

@gimbal2 dat zeg ik ook niet. als je dit debakel al lang genoeg volgt dan weet je dat er niks van klopt ;) dus niet zo vreemd dat hij nu stopt.

0

Aanbevolen voor jou