Insider hint naar de komst van een F-Zero-game

Insider hint naar de komst van een F-Zero-game

Nintendo zou wel eens een F-Zero-game kunnen uitbrengen, zo claimt een insider die eerder al correcte informatie naar buiten heeft gelekt.

SyluxHunter voorspelde eerder al correct de releasedatum van Bayonetta 3 - 28 oktober - en de inhoud van de meest recente Mini Direct-uitzending. De insider werd onlangs geïnterviewd door het YouTube-kanaal Switchforce, waarin hij een binaire code deelde.

De code werd door Twitteraar BozoChozo vertaald naar 'YGBP', wat staat voor 'You Got Boost Power', een quote uit de F-Zero-games. SyluxHunter gaf als antwoord op BozoChozo aan dat het daar inderdaad voor staat, maar vraagt fans wel om verwachtingen binnen de perken te houden.

Het is nog niet duidelijk wat een mogelijke nieuwe F-Zero-game zou kunnen bieden. Nintendo heeft vooralsnog niets officieels aangekondigd en de franchise heeft al vele jaren geen nieuw deel gekregen. Fans speculeren dat het mogelijk om een heruitgave gaat van een van de meest geprezen delen uit de reeks, het op de GameCube verschenen F-Zero GX. Er is echter geen verdere informatie dat daar op wijst.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Een nieuw deel zou heel mooi zijn! Ben alleen bang dat het gaat om een heruitgave o.i.d.

0
test

@worms_master als de heruitgave helemaal opgepoetst is met goeie graphics dan ben ik ook blij :) Ben zelf eerder bang dat het een mobiel iets gaat worden

0
test

Als dit nu enkel maar de GameCube en arcade game Fzero GX en AX zouden zijn met ogepoetste hogere resolutie ofzo is dan spring ik een gat in de lucht. Ik heb een vermoeden dat een nieuwe Fzero niet perse beter wordt dan die game. En eerlijk is eerlijk sommige banen van Fzero gx zien er nu nog top uit.

0

@watashi wa maurice desu. Die game ziet er inderdaad nog bizar goed uit, was zijn tijd ver vooruit. Licht oppoetsen en online modus is voor mij voldoende.

0

Aanbevolen voor jou