Inhoud van seizoenspas Mario + Rabbids Sparks of Hope onthuld

Inhoud van seizoenspas Mario + Rabbids Sparks of Hope onthuld

Ubisoft heeft de inhoud van de seizoenspas voor Mario + Rabbids Sparks of Hope onthuld.

Er moeten drie uitbreidingen voor de game verschijnen in 2023, die alle drie onderdeel zijn van de seizoenspas die voor 30 euro gekocht kan worden. 

De eerste uitbreiding heet The Tower of Doooom en moet ergens begin volgend jaar uitkomen. Het betreft een modus die puur om het houden van strategische gevechten draait. Spelers moeten de top van Madame Bwahstrella zien te bereiken.

De tweede uitbreiding heeft nog geen naam, maar zet spelers tegenover een mysterieuze nieuwe vijand op een nieuwe planeet. De dlc verschijnt ergens in het midden van 2023. Eind 2023 moet vervolgens de laatste uitbreiding uitkomen, waarin spelers Rayman kunnen besturen in een "verrassend, leuk en episch avontuur".

De tweede en derde uitbreiding komen ook los verkrijgbaar, maar The Tower of Doom komt alleen beschikbaar via de seizoenspas.

Mario + Rabbids Sparks of Hope kwam onlangs uit op Nintendo Switch. In het spel maken Mario, Luigi, Princess Peach, Rabbid Peach, Rabbid Luigi en vrienden een galactische reis om een slechte entiteit tegen te houden en de Sparks te redden. Spelers bezoeken verschillende planeten en vormen uit een rooster van negen helden een team van drie personages. Het spel is een vervolg op Mario + Rabbids Kingdom Battle. Dat is een strategische game, waarin spelers en vijanden om de beurt aanvallen. Het vervolg biedt soortgelijke tactische gameplay.

Het spel ontving een 8,5 op Gamer.nl: "Mario + Rabbids Sparks of Hope haalt als vervolg het onderste uit de kan. Het skelet van het origineel is intact gebleven, maar bijna heel het gameplaysysteem is op de schop gegaan. Dat pakt goed uit, aangezien spelers veel meer bezig gehouden worden en daarin ook veel vrijer zijn. De gevechten zijn soms aan de lange kant, maar dat is één van de weinige problemen."

Mario + Rabbids Sparks of Hope

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

Toch wel jammer dat het Rabbits met Rayman is en niet andersom.... maar then again, ik zie liever Rayman in traditionele platforming game.

0

Aanbevolen voor jou