Infinity Ward hint naar Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward hint naar Call of Duty: Modern Warfare 2

Infinity Ward lijkt op sociale media iets te teasen. Gebruikers denken dat het om de Call of Duty: Modern Warfare 2-aankondiging gaat.

Afgelopen vrijdag gingen de Facebook- en Twitter-pagina’s van ontwikkelaar Infinity Ward op zwart, met een nieuwe profielafbeelding waar op eerste gezicht niets op te zien is. IGN maakte de afbeelding in kwestie lichter en kwam erachter dat er iets zich schuilhoudt op de achtergrond.

Bovenaan de afbeelding is namelijk een schedel te zien. IGN maakt de link met het personage Ghost, oftewel SAS-operator Simon ‘Ghost’ Riley, die een rol speelt in Modern Warfare en later ook in Call of Duty: Warzone is gestopt.

Call of Duty Modern Warfare 2 teaser

Infinity Ward en Activision bevestigden eerder dit jaar al dat “COD 2022” een direct vervolg op Modern Warfare uit 2019 wordt. Op sociale media verwachten gebruikers daarom dat Infinity Ward met het op zwart gaan op Facebook en Twitter hint naar een aankondiging van Call of Duty: Modern Warfare 2.

Na de release van de Call of Duty-game van dit jaar neemt de serie voor het eerst in bijna twintig jaar een tussenjaar, aangezien in 2023 geen nieuw Call of Duty-spel wordt uitgebracht

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Remaster of reboot? Want Call of Duty: Modern Warfare 2 kwam uit in 2009. Geen originaliteit meer :/

0
test

Deze gebruiker is verwijderd

0
test

@san5324 Ben al jaren niet meer mee met de BF en CoD franchises dus ik hou het ondertussen niet echt meer bij. Bedankt. Off-topic: spamfilter is gaar. Mag geen "Oke" met ' gebruiken anders doetie lijp

0
test

Er is nog zoveel mis met deze serie dat ik al jaren geen MP meer aanraak. Ook de prijzen van de veel oudere games staan mij erg tegen. Sommige games staan nog voor 40+ euro op de service sites. Echt te slecht voor woorden en de pubers van deze tijd die spelen het nog steeds kapot. Wat zou ik graag een remaster of remake van COD 2 uit 2006 willen, met de Carentan map en zonder gezeur van perks en dergelijk in de MP. Zoveel mooie momenten beleefd destijds, daarna zelden meer. Maar goed, hopelijk haalt MS de bezem door Acti en krijgen we in de komende jaren weer ouderwets goede COD games,

0
test

@Gretal MKII Geheel mee eens, al spelen we wel nog steeds BF4 n BFV. COD allang verlaten vanwege inderdaad overbodige perks. COD2 was intertijd formidabel; alleen jammer dat een uitstekende game vaak in een volgende versie wordt vernaggeld door overbodige extra's, die de sfeer teniet doen.

0

Aanbevolen voor jou