Indiegame Killer Queen Black en meer naar Xbox Game Pass

Indiegame Killer Queen Black en meer naar Xbox Game Pass

Tijdens de ID@Xbox-stream van Microsoft zijn de indiegames Killer Queen Black, Outer Wilds en Blazing Chrome onthuld voor Xbox Game Pass. Ook de eerder bevestigde spellen waren te zien in de presentatie.

Gisteravond werd de eerste ID@Xbox-stream uitgezonden. In de eigen serie van Microsoft worden de indiegames die naar Xbox Game Pass komen getoond, zijn gameplay-beelden te zien en wordt gepraat met ontwikkelaars. Nintendo hield vorige week een soortgelijke presentie.

In

Watch on YouTube

van ID@Xbox werd onthuld dat de opkomende indiegames Killer Queen Black, Outer Wilds en Blazing Chrome op de dag van lancering direct beschikbaar zijn voor Xbox Game Pass-leden. De drie spellen hebben nog geen releasedatum, maar staan gepland om uitgebracht te worden in 2019.

De eerder bevestigde spellen Void Bastards, Operencia: The Stolen Sun, Supermarket Shriek, The Good Life en Afterparty werden ook getoond tijdens de ID@Xbox-presentatie. Ook deze indiegames zijn vanaf lancering beschikbaar voor leden van Xbox Game Pass.

Vorige week maakte Microsoft ook zes titels bekend die ondertussen zijn toegevoegd of binnenkort beschikbaar zijn in de bibliotheek van Xbox Game Pass. Deus Ex: Mankind Divided en What Remains of Edith Finch waren vorige week al gratis te downloaden en vanaf morgen kunnen leden van de dienst aan de slag met The Walking Dead: Michonne en Vampyr.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou