Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5

Indiegame Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5

Haven verschijnt 3 december voor PlayStation 5 en verschijnt pas in 2021 voor PlayStation 4.

Dat heeft PlayStation bekendgemaakt in een blogpost. In het bericht staat verder geschreven dat de game in eerste instantie enkel als singleplayer werd ontwikkeld, maar dat de ontwikkelaars een co-op systeem niet konden weerstaan.

Haven kan dus zowel alleen, als in co-op gespeeld worden en heeft een interessante grafische stijl. De game is ontwikkeld door The Game Bakers, bekend van de indiehit Furi.

Haven is een avontuurlijke en kunstzinnige rpg dat draait om twee personages die een relatie hebben. Het tweetal vlucht vanwege onbekende redenen naar een andere planeet, waar het moet zien te overleven. Wat er ook gebeurt, het doel is om het tweetal bij elkaar te houden.

Hieronder kun je de verhalende trailer van Haven bekijken.

Watch on YouTube

Haven is vanaf 3 december speelbaar op PlayStation 5 en verschijnt in 2021 ook voor PlayStation 4. Eerder werd ook bevestigd dat de indiegame verschijnt voor Xbox One en Switch.

Playstation 5

Playstation 5 kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

3 december ook gewoon op pc. Ik meld het maar even.

0
test

De developer zelf heeft dit gewoon op de site staat: "The game will be available for PC (Steam, GOG, Windows), PlayStation 5, Xbox Series X and Xbox One on Xbox Game Pass December 3 2020. The Nintendo Switch and PlayStation 4 version will follow soon after." Vraag me wel af waarom er wel een Xbox One versie uitgebracht wordt maar de PS4 versie later, wellicht vanwege de integratie met Game Pass dat ze daar niet onderuit konden.

0

Aanbevolen voor jou