Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken

Hyper Scape wordt herzien om volle potentie te bereiken

Ubisoft is ervan overtuigd dat Hyper Scape zijn volle potentie nog niet heeft bereikt en neemt de game daarom op de schop.

Dat blijkt uit een blogpost op de officiële website van Hyper Scape. Ubisoft legt uit dat de battle royale-game een succesvolle lancering heeft gekend op pc, maar niet op PlayStation 4 en Xbox One.

"Het is ons niet gelukt om de onze hoge verwachtingen te realiseren wat de release op console betreft", schrijft de ontwikkelaar.

Ubisoft geeft aan dat ze inmiddels vijf belangrijke verbeterpunten hebben gevonden die ervoor moeten zorgen dat de game zijn volle potentie wel bereikt. Het gaat hier om het gemak tijdens gevechten, gamemodi, doelstellingen, gewenning en cross-play.

Volgens de ontwikkelaar zijn vooral de hoogteverschillen een probleem tijdens vuurgevechten. Het aanbrengen van constante schade is op deze manier te moeilijk en dat maakt de game minder interessant voor nieuwe spelers. Daarnaast moeten nieuwe spelers volgens Ubisoft worden voorzien van trainingsactiviteiten. Verder moet het mogelijk zijn om de de grote van de map te kunnen veranderen om te wennen aan de hectiek van Hyper Scape.

Het voornaamste doel van de revisie is het werven van nieuwe spelers. De uitgever heeft echter ook aangegeven dat het zeer belangrijk is dat de game interessant blijft het huidige spelersbestand.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ubisoft, doe geen moeite. Mensen die geïnteresseerd waren hebben de game gespeeld en zijn massaal afgehaakt. Weinig mensen die de game dan nog een tweede kans geven. Voorbeelden zijn Anthem en Sea of Thieves. Bij release te weinig endgame of onvoldoende content en dan wordt het gewoon een heel moeilijk verhaal om een grote spelersbase te behouden.

0
test

Ik vond de beta zwaar tegenvallen en ben voorlopig klaar met die uitgemolken battle royal games.

0

Aanbevolen voor jou