Hyper Scape komt op 11 augustus naar consoles

Hyper Scape komt op 11 augustus naar consoles

Vanaf 11 augustus is battle royale-shooter Hyper Scape ook op PlayStation 4 en Xbox One speelbaar.

Hyper Scape van Ubisoft is nu nog in bètavorm speelbaar op pc, maar deze bèta stopt op 2 augustus. Op 11 augustus komt de game echter officieel uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Op die dag begint ook het eerste seizoen van de game. Spelers ontvangen een battle pass van honderd tiers om tijdens het seizoen doorheen te werken en diverse cosmetische items te ontgrendelen. iedereen ontvangt daarnaast ook een nieuw geweer genaamd de Dragonfly, een nieuwe hack genaamd Magnet en nieuwe tijdelijke gamemodi.

De free-to-play game Hyper Scape speelt zich af in de virtuele wereld Neo Arcadia. Spelers worden door middel van een deployment pod aan de grond gezet om zo het gevecht te starten. Neo Arcadia is een groot, stedelijke gebied waar verschillende sectoren te bezoeken zijn. Zoals gebruikelijk verdwijnen deze sectoren naarmate de match vordert totdat er een winnaar bekend is.

Tijdens een pot Hyper Scape kunnen namelijk speciale evenementen plaatsvinden waar kijkers en spelers invloed op uit kunnen oefenen. Dit zijn korte rondes waarin er bijvoorbeeld hoger gesprongen kan worden, of er meer levenspunten te verdienen zijn. Kijkers kunnen stemmen op dergelijke gebeurtenissen om zo een match te doen laten kantelen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Login of maak een account en praat mee!

Aanbevolen voor jou