Humble Indie Bundle V breekt verkooprecord | Gamer.nl

Humble Indie Bundle V breekt verkooprecord | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Humble Indie Bundle V heeft inmiddels 2,9 miljoen dollar opgeleverd en is meer dan 360.000 keer verkocht. Humble Indie Bundle IV heeft meer dan 2,4 miljoen dollar opgeleverd. Het vorige record werd echter behaald na de volledige verkoopperiode van twee weken, Humble Indie Bundle V is nu vier dagen in de verkoop en heeft nog tien dagen te gaan.

Humble Indie Bundle V bevat Psychonauts, Superbrothers: Sword & Sworcery EP, Limbo en Amnesia: The Dark Descent. De bundel is nog tot 14 juni te koop en kopers mogen zelf een prijs bepalen, wanneer ze meer betalen dan de gemiddelde prijs, bevat de bundel ook Bastion.

Windows-gamers betalen gemiddeld 7,86 dollar voor het pakket, Mac OS X-gebruikers betalen 9,47 dollar en op Linux betalen spelers gemiddeld 12,23 dollar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou